torstai 30. lokakuuta 2014

This is Halloween, pumpkins scream in the dead of night


This is Halloween, everybody make a scene
Trick or treat till the neighbors gonna die of fright
It's our town, everybody scream
In this town of Halloween

Syksy. 
Masentavaa aikaa, varsinkin kun kaikki lehdet on jo tippunu puista ja jäljellä on vaan alastomat rungot.
Tänää kuitenki paisto jopa aurinko (hurray, ei kyllä piristäny mieltä mitenkää) joten päätin lähtee seikkailee vähäks aikaa.

If only you could see the pain behind this smile...

Löysin tosi romanttisen paikan istua. Varsinkin jos sattuu olemaan kesäilta ja aurinko on laskemassa.




Sain varmaa jonku kuumeen (tavalline, keuhko-, aivokuume???) tuoltakin, kun tuuli aivan järjettömästi ja olin korvia myöten jäässä kun pääsin kotii, mutta ei se mitää! 

Huh, kohta on taas marraskuu, Mihin se aika vuos meni? Kohta on joulu ja uus vuos, blääh.. Just kun on tottunu sanomaan/kirjottamaan 2014 nii sitte se vaihtuu 2015 .__.

Halloweenkin on tässä ihan nurkilla, ei sillä että aikoisin tehdä mitään. Olis vaan kiva jos olis kasvomaaleja, haluisin kokeilla yrittää jotain hauskaa (aka pelottavaa/järjetöntä). Kotona chillailua, kuten suunnilleen joka viikonloppu, koska keskusta on _niiiin_ tylsä paikka.

Miks kaikki on syntyny marraskuussa? Seriously. Heti ekasta päivästä lähtee neljän päivän putki on on ihmisille synttäreitä. Sitten niitä tulee tosi tiuhaan tahtiin koko loppu kuusta. Onhan itelläki tuossa parin viikon sisällä, mutta eh. Miks niitä pitää juhlia? Kertokee minullekki. Do not understand.

En oo oikeen mikään juhlaihminen. En tykkää joulusta, uudesta vuodesta, pääsiäisestä, juhannuksesta en sitte mistää. ELLEI mukaan lasketa kavereiden synttäreitä, koska ne on mulle tosi tärkeitä. Teen aina omat kortit alusta loppuun, koska en tykkää ostaa valmiita kortteja + pääsen askartelemaan missä oon iha jeees.

Home alone koko viikonlopun, yays.

Kirjottelen taas joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti